Mélyépítési állások

Mélyépítési állások

A Haldu Groepnak közeli kapcsolatai vannak az ország legjobb munkáltatóival a városfejlesztés és mélyépítés terén, ami lehetőséget biztosít arra, hogy sok állás váljon elérhetővé. Munkát keresne külföldön ezekben az ágazatokban? Kezdje karrierjét könnyedén és gyorsan Hollandiában a Haldu Groeppal.

Széles választék az autóipari állásokban

A városfejlesztésben és mélyépítésben a Haldu Groep leginkább az alábbi munkásokra van szüksége, gépkezelő, előmunkás, betonozó, zsaluzóács és építőmunkás.

Haldu Groepnál való dolgozás előnyei a városfejlesztésben

A Haldu Groep kiválasztja a legjobb szakembereket, akiket összeköt a legjobb munkáltatókkal, akik az állásokat kínálják. Tehetségéért, elkötelezettségéért és szakértleméért, az Ön személyes segítője mindig Ön mellett less, a jelentkezéstől a munkaterületig és utána is. Ez azt jelenti, hogy segítője mindig ellátja tanácsokkal és segít, illetve garancia arra, hogy minden héten időben megkapja a fizetését. A Haldu Groep Önt minősített szakértővé képzi és ezután Ön az ország legnagyobb cégeinek fog dolgozni rajtunk keresztül. Ez nem csak növeli önéletrajzának értékét, hanem nyugalmat is biztosít. Mi ott vagyunk Önnek.

Sme tu pre zamestnancov

 • coffee

  Individuálna starostlivost’

  Úvodne individuálne oboznámenie, starostlivost’ a hodnotenie.

 • Výplata načas

  Platíme načas a každý týždeň. Super, však?

 • Technika

  Certifikované nástroje

  Vždy vysokokvalitné nástroje, v prípade potreby ich náhrada.

 • Építőmérnöki munkák

  Profesionálne vzdelávanie

  Využite platené vzdelávanie vd’aka nášmu spôsobu vzdelávania

Nenašli ste to, čo ste hľadali?

Vytvorte JobAlert a získajte posledné voľné miesta!

Registrovať